Loading…
0486 - 42 14 22 | 06 -1326 8321
Violier 2 5361 MR Grave

VEEKENS BTA

Een dynamisch en gepassioneerd bouwkundig teken- en adviesbureau
OMLAAG SCROLLEN

Wie zijn wij

Sinds 1988 is Harrie Veekens begonnen met het ontwerpen en uitwerken van diverse bouwplannen eerst als werknemer bij diverse werkgevers en vanaf 2002 is Harrie Veekens zijn eigen bureau begonnen.

Begonnen als éénmanszaak en sinds 2017 met Thijs Kusters als Revit-modeleur en Bim-manager.
Vanaf begin 2017 is Thijs Kusters na zijn stage in 2016 ons bureau komen versterken. Zijn rol als Revit-modeleur en BIM-manager passen hem als de spreekwoordelijke jas.

Harrie zorgt doorgaans voor het ontwerp vaak met feedback van Thijs Kusters. De uitwerking van de bouwplannen wordt na het ontwerp verdeeld tussen Thijs en Harrie

Wij hebben met een groot scala aan bouwkundige software tot onze beschikking.
Wij werken met de Autodesk AEC collection.
Deze omvat de volgende software:
Autocad, Autocad Architecture, AutoCAD Civil 3D, Vehicle tracking, Advance steel, AutoCAD MAP 3D, AutoCAD MEP, AutoCAD Plant3D, AutoCAD Raster Design, Dynamo studio, Fabrication CADmep, Revit, Navisworks Manage, Robot Structural Analysis Professional, 3ds Max (+Interactive Preciously Stingray), ReCap PRO, Revit Live, AutoCAD mobile app, Structural Analysis for Revit, Structural Bridge Design, FormIt Pro, Insight, Autodesk Rendering.

De bouwplannen word met de Autodesk Revit gemodelleerd zodat er een 3D model ontstaat.
Dit geeft ons de mogelijkheid de meest realistische weergave van een idee te maken door in plaats van een 2D-schets of tekening een fotografische 3D-voorstelling te creëren. Wellicht hebt u ook moeite om een plan van gevels en plattegronden te vertalen naar een 3D-weergave. Wij kunnen u laten zien wat u krijgt, dit kan een beeld van de buitenkant zijn maar ook de binnenkant wordt visueel inzichtelijk gemaakt.
Realistische renderings of met een VR-bril Virtuel Reality en Augmented Reality beelden bekijken geeft een duidelijk beeld van het ontwerp.